5

Parkrestaurant Rotterdam: net zo kansloos als hun website

ParkRestaurant

Parkrestaurant Rotterdam

Parkrestaurant Rotterdam
5.6666666666667

Ambiance

6/10

  Klantvriendelijkheid

  7/10

   Kwaliteit

   4/10

    Voors

    • Onbeperkt non-alcoholische versnaperingen, die je ook echt wel nodig hebt
    • Ruim restaurant en zat ruimte aan de tafels
    • Chocoladefontein (maar laten we wél wezen: dit zien we bij anfdere all you can eat-vreetschuren ook)

    Tegens

    • Sojasaus, overal sojasaus
    • Droog versus soppig qua voorgerechten
    • Waar zijn hun armharen?
    • Vage porties; wazzup met die groentebukake?!
    • Nasmaak van die fucking sojasaus

    Het moment dat je de lift instapt en de geuren ruikt van het eten. Het vreemde moment, dat je de lift uitstapt en midden in het restaurant staat. Wauw, wat vreemd. Het restaurant is qua grootte wellicht het grootste restaurant wat we kennen binnen Rotterdam. Is het daarmee ook de beste? We gaan het zien. Er worden namelijk wel meer misvattingen gemaakt over grootte. Voorlopig ligt hun website op apegapen.

    Je jas kan gelijk op de kapstok naast de lift. Fijn, een jas die dan weer voor 4 dagen naar eten ruikt. All-in voor 20 euro per persoon en in het weekend voor 24 euro per persoon. Behalve de alcohol, die is niet meegerekend. Maar de prijs voor alcohol is ook niet heel hoog, dus dat is te overzien. Als we naar onze tafel worden gebracht, loop je direct door het lopend buffet gedeelte heen. Wok, diverse warme en koude gerechten of Teppanyaki. En een shitload aan toetjes, maar daar kijken we voorlopig nog niet naar. Er wordt aangegeven dat je niet betaald voor het eten, maar voor de tijdsduur van je verblijf. Fijn, we hebben wat trage eters bij de groep zitten. Niet lullen, maar vreten! Het standaard arrangement houdt in dat je voor 2,5 uur de tafel bezet mag houden. Blijf je langer? Betaal je meer. Het is druk en we zijn met een grote groep, dus dat wordt nog een opgave.

    Allereerst gaan we eens kijken bij de diverse warme en koude voorgerechten. Pizza. We zijn bij een restaurant waar je kan “genieten van Oriëntaalse specialiteiten” wat moeten we dan met een pizza? En geloof ons maar, dat vraag je je nogmaals af als je een hap slappe, koude, smakeloze pizza hebt geproefd. Schoenmaker, blijf bij je leest. De rest van de voorgerechten is ook niet om over naar huis te schrijven. Natuurlijk zijn er de standaard dingen, zoals saté en die is wel te doen. Maar de sushi is droog en smakeloos, de gebakken banaan is net een natte spons en het brood is ook al droog. Laat maar, we gaan wel verder met de Wok en Teppanyaki.

    Teppanyakkes

    Er staat duidelijk aangegeven wat Wok is en wat Teppanyaki is. Bij de Wok, is de inktvis zo flexibel dat het bijna uit de bak springt. En nee, dat is niet aantrekkelijk. De groentes zijn van goed formaat, maar mogen alleen gebruikt worden voor bij de Wok. Flauw, want bij de Teppanyaki zijn de stukken groente zo groot, dat je een halve paprika bij je kipspies moet eten. En doe het ook gewoon niet anders, want je krijgt woeste blikken van de koks.
    – ‘Meneer, ik wil geen halve paprika, ik wil reepjes paprika!
    – ‘Dat is Wok, dat is Teppanyaki!
    De koks. Geen armhaar meer over. Waar the fuck zijn hun armharen gebleven? Het antwoord daarop zou je in kunnen vullen als je de hoogte van de vlammen ziet. Nee, niet aan denken.

    Bij de Teppanyaki zijn de stukken vlees ook al zo groot. Hele lappen vlees in 1 x. Ach, zo gaan we die 2,5 uur wel halen.
    Alles, maar dan ook alles, wordt in sojasaus klaargemaakt bij de Teppanyaki. Geloof me, als je het niet zo hebt op die smaak, is dat gewoon niet te vreten. Alles smaakt hetzelfde, alles heeft zo’n flauwe nasmaak. Gelukkig is het drinken inbegrepen, dan krijg je die smaak wel uit je strot.

    Waarom?!

    Bij de Wok zijn de porties beter, maar door de verlichting kan je niet goed zien of het vlees nou zo’n aantrekkelijke kleur heeft. Daar hebben ze wel 6 verschillende saussmaken. De saus is overheersend, net als de sojasaus. En dan rijst toch echt de vraag waarom overal zo nadrukkelijk de saus aanwezig moet zijn. Net alsof je een bakje knoflooksaus zit leeg te vreten. Bij de Teppanyaki zijn de kikkerbilletjes (ja, smakend naar sojasaus) wel de winnaar qua smaak. En we zijn niet eens zo’n fan van kikkerbilletjes, dus dat zegt genoeg.

    De groentes zijn prima van smaak, maar goed we komen hier niet om voor 20 euro aan groente te gaan vreten, dan gaan we wel naar zo’n hippe vega-toko. We zijn er alweer klaar mee, kom maar door met de toetjes. Heel veel komt uit uiteraard uit de diepvries. Maar ze hebben genoeg keus. En ze hebben een chocoladefontein. Hatseflats! Alles onder de warme chocolade! Niks droge lange vinger! Chocolade-Langevinger.
    Toetjes winnen het wel hoor, na een halve bak zeebanket zitten we eindelijk een beetje vol. En is het ook weer klaar. Consumpties die niet volledig genuttigd worden, kunnen extra in rekening worden gebracht. Als we de laatste borden zo eens bekijken, verwachten we wel een extra rekening. Als het niet te vreten is, vreten we het ook niet op. Zo simpel kan het gewoon.

    De grote hoeveelheid left-overs wordt zowaar niet in rekening gebracht en er klinkt een hoopvol ‘Tot ziens!?‘ uit de mond van een medewerker. Ja, je kan er voor 20 euro per persoon onbeperkt eten en drinken, maar voor die 20 euro gaan we toch liever echt wat anders doen. Dit doen we niet meer, nooit meer.

    5 Reacties

    1. Ik heb de reactie gelezen en het enige wat ik kon bedenken is.. je zal maar zo iemand als klant hebben. Het is een “all you can eat” dus dan weet je dat je niet al te hogen eisen moet stellen. En over de pizza.. je had het ook kunnen laten staan. Jij bent gewoon een zeikerd die waarschijnlijk nooit tevreden is. Geen zin om te koken? hoppa naar een all you can eat! lekker eten voor weinig geld. Geen gezeik anders ga je maar naar een chique restaurant.

    2. Jezus wat een zeikerd ben jij zeg. Ik ben er al een keer geweest maar wilde toch de recensies zien. En ik moet zeggen dat als ik niet was geweest ik geen ruk van je beoordeling zou snappen. Is het nou negatief of positief? Ow wacht even toch negatief 🤔. Erg verwarrend. En het “negatieve” gaat werkelijk nergens over. Voor die 20 euro ben ik bereid om niet naar de saus te kijken of de pizza te laten staan of me jas in de wasmachine te doen of of of of. Koop gewoon een AH magnetron maaltijd en ga lekker op je eigen bank vreten. Ciao.

    3. Je bent een grote azijnzeikert, weet je dat er mensen van door heel Nederland dagelijks daar graag eten, het is ook heel mooi dat het zelf samenstellen van een gerecht niets extra kost, het valt me trouwens op, hoe druk het ook is, dat de toiletten keurig bij worden gehouden. Alles wat je kunt eten is altijd vers, weet je dat het klanten bestand daar meer multicultureel is dan in welk restaurant dan ook. ik weet dan ook niet waarop je je onderzoek baseert, maar voor de prijs / product verhouding inclusief accommodatie en bediening laat dit restaurant iedere concurrentie ver achter zich. Iedereen die hier regelmatig komt zal dat beamen. Je hebt overal kritiek op, en je probeert niet westerse gerechten te vergelijken met de Hollandse pot, nauw, niet overal past een klontje boter in, en ik krijg de indruk dat je een verwend en verwaand ventje bent die zelf niet eens kan koken. En als er al iets kansloos is, is het die recensie van jou, ik begrijp al helemaal niet waar je het lef vandaan haalt. In een gemiddelde pizzeria, waar jij je ongetwijfeld beter thuis zal voelen betaal je bijna de zelfde prijs voor een besmeerde broodlap en wordt je nog voor de laatste hap van je tafel weggekeken. Gisteren, was ik ook nog in het Park restaurant, we hebben nog een poging gedaan om iets zinnigs uit je beweringen te halen, maar de gezelligheid, de bediening, en het lekkere eten en ook om niet te vergeten de prachtige en verlichte omgeving buiten het restaurant tot aan de horizon een lust voor het oog, bracht ons er niet toe.

    4. ik heb nooit geen problemen met het eten het was altijd heerlijk hij is gewoon een zeikerd ik ga 16 november voor mijn eerste jaar dat ik getrouwd ben

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *