0

Project 7 – Een nieuw pareltje aan de zevenhuizerplas

CkCfG-sW0AAGGRl

Project 7

Project 7
7.5

Klantvriendelijkheid

8/10

  Kwaliteit

  7/10

   Ambiance

   8/10

    Voors

    • Vallende mensen
    • Goed uitzicht
    • Grote salades
    • Mooi terras

    Tegens

    • Wannabee kakkers
    • Wachttijd

    Als het een aangename temperatuur is, zijn veel Rotterdammers geneigd om gelijk met hun picknickmandjes richting de Kralingse plas te emigreren. Dat is natuurlijk ook erg leuk en gezellig, maar Rotterdam heeft nog een plas, die wellicht ook wel eens een kans verdiend. Rondom de Zevenhuizerplas zijn ze prima bezig en er is sinds kort een heus cablepark gerealiseerd. Hier kan je waterskiën en wakeboarden alsof je leven ervan afhangt.

    Als je met je neus recht voor strand Nesselande staat loop je linksom de plas en loop je langs een skatebaan en beachvolleybal terrein. Terwijl je daar loopt heb je al een goed uitzicht op de waaghalzen die aan het wakeboarden/waterskiën zijn. De wandeling duurt niet echt lang, want onderweg zul je lol hebben om de mensen die zich te pletter vallen tijdens de watersport. Het is niet iedereen gegeven om dat te kunnen, en dat is voor de mensen aan de kade een genot om te zien. Leedvermaak altijd +1 natuurlijk.

    Nieuwer dan nieuw

    Aangekomen bij de beachclub van Project 7 zie je echt dat het helemaal nieuw is. De elektriciteitsdraden hangen nog uit de muur, maar verder ziet alles er picobello uit. Meubels van steigerhout met kekke kussens. Je gaat zitten, en hebt nog meer uitzicht op de kabelbaan. Voor ons was het extra leuk, omdat naast ons een groep heren zat die het allemaal wel even zouden doen. Niet dus he. Huilen met de pet op. De beste hield het 10 meter vol en daarna vol op zijn muil. Goede dingen.

    Toen wij daar zaten duurde het heel even voordat wij geholpen werden. Het terras is best flink, en het was best druk (Lees: aardig weer) en als je dat dan in je eentje moet belopen is het best aanpoten. Het was ook een irritatie puntje, maar toen wij geholpen werden door de frisse dame met een flinke Rotterdamse tongval was het allemaal weer vergeten.

    Salade hahaha

    Het was middag en wij wilden lunchen. En omdat wij net op vakantie waren geweest en quasi gezond wilden doen na al dat junkfood en alcohol gingen wij voor een salade. Ja, ik hoor u lachen. Een salade. Het moet niet gekker worden, maar toch deden wij het. Wellicht was het ook wel een vlaag van verstandsverbijstering. Maargoed, who cares.

    Reusachtig

    Ik nam de salade met makreel en mijn wederhelft de ceasar salade. Lekker basic hoor. Groen ook. Normaal nemen wij geen groene zooi, maar nu was het even goed. De makreelsalade was fucking groot. Hallo! Ik weeg dan wel 600 kilo, maar hell, deze salade was gemaakt voor een reus. Moedig ging ik de strijd aan. En ik heb de strijd gewonnen. Uiteraard! De salade was fris, maar helaas zaten er wel wat graten in. De makreel was aangemaakt met een salsa van tomaat, en helaas was daar dan ook alles mee gezegd. Verder zat er niet heel veel bij (afgezien van de radijsjes en tomaatjes). Heel simpel, maar best wel lekker.

    De ceasar salade was nogal uitgebouwd en zag er prima uit hoor. Halfzacht gekookt eitje, bacon, kaas, toast en weet ik veel wat nog meer. Ook zo motherfucking groot, maar mijn wederhelft hield zich staande en vermorzelde de salade alsof ze 80 dagen had liggen dobberen als schipbreukeling. Die salade was dus prima. Ook niet bijzonder, maar nogmaals, who cares. Lekker is lekker.

    Chillen

    Verder wat drankjes en een zonnetje. Goed toeven dus bij Project 7 (PRJCT 7). Als je gewoon eens even lekker uit wil blazen en op een lekker plekje over het water wil kijken waar mensen zich uitsloven en vooral hard op hun plaat gaan, is het echt een aanrader. Kijk voor meer info eens op hun website

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *