1

’t Halve Maatje deel 2

t halve maatje

't Halve Maatje

't Halve Maatje
9.3333333333333

Ambiance

10/10

  Kwaliteit

  9/10

   Klantvriendelijkheid

   10/10

    Voors

    • Kipburger
    • Ciney
    • Brand Imperator
    • Kippies
    • Overwinning Feyenoord

    Tegens

    Donderdag. De dag dat Feyenoord de halve finale in de beker zou spelen tegen AZ. Judgement day, en wij hadden er geen enkel greintje vertrouwen in. Maar als je ergens geen vertrouwen in hebt, kom je klaarblijkelijk wel met geniale ideeën. Ons geniale idee was huiskamercafe ’t Halve Maatje. Daarmee zeggen wij denk ik wel genoeg.

    Gers!

    Voor de precieze uitleg van ’t Halve Maatje moeten jullie maar de vorige recensie lezen. Op dit moment kan ik alleen zeggen dat het wellicht het gerste café van Rotterdam is. Veel gerser gaat het niet worden.

    Bier!

    Bij binnenkomst hadden wij gelijk een plaatsje aan de bar te pakken. En het duurde niet lang voordat wij beiden een dikke kipburger voor onze neus hadden staan. Een heerlijke kipburger welteverstaan. En daarbij de nodige friet, die erg goed te doen was. Gefrituurd in schoon frituurvet, dat proef je gewoon, en daar houden wij van.

    Daarnaast heeft ’t Halve Maatje verschillende waanzinnige bieren op de tap en op de kaart. Ciney en Brand Imperator op de tap, wie wil dat nou niet? Het is dat het niet netjes is om met je muil eronder te hangen, anders hadden we dat gedaan!

    Waarheid dient gezegd te worden. Na de kipburger hadden wij nog meer honger… Maar dat lag waarschijnlijk meer aan onze onverzadigbaarheid als aan de kipburger zelf. Wij tikten nog snel een bittergarnituur naar binnen en de wedstrijd begon.

    Kippies!

    Laten we over die wedstrijd niet al te veel uitweiden, want ja, WIJ STAAN IN DE FINALE. Maar daar gaat het op deze website niet echt om. Wat wel erg belangrijk was, was dat tijdens de wedstrijd het bier bleef vloeien, maar dat er ook een grote bak met lekkers uit de keuken kwam zetten. Een bak met fucking lekkere kippies. Stiekem hebben wij er meer als 1 op. Uiteraard, want goed eten moet je proeven.

    Dat maakte voor ons wel de avond af. Een mooie kipburger, heerlijke bieren, dodelijke kippies en gerse bediening in een tent die vol zit met gezelligheid. Vorige keer kwam ik al woorden te kort, maar mensen, ga hierheen. Een must in Rotterdam.

    ’t Halve Maatje, op je muil!

    1 Reactie

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *