3

Vers 010 – Vers zonder franje

vers 010

Vers 010

Vers 010
7.1666666666667

Ambiance

7/10

  Kwaliteit

  6/10

   Klantvriendelijkheid

   9/10

    Voors

    • Bediening
    • Snelheid

    Tegens

    • Pindasaus
    • Druk

    Na ons debakel bij nhow gingen wij op zoek naar iets waar wij wel de gelegenheid hadden om onze honger te stillen. Ons oog viel op brasserie Vers 010. het ligt een beetje vreemd, zo aan het drukke kruispunt op de kop van zuid, maar verder zag het er prima uit. Ach, wij hadden ernstige honger, dus alles was op dat moment goed.

    Wij gingen zitten en werden vrij snel te woord gestaan door de alleraardigste dame in de bediening. Hey, dat was even chill. Niet lang wachten en onze drankjes werden gelijk opgenomen. Lezen we even mee nhow?? Kunnen jullie nog wat van leren met die gare tent van jullie. Niet lang daarna arriveerde de drankjes en begonnen wij met kiezen.

    Rare tafelgenoot

    De kaart voor de lunch is niet heel groot, maar dat hoeft ook niet. Er stonden wat leuke dingen op, en na ongeveer een uur, want mijn tafelgenoot weet nooit wat hij wil, gingen wij over tot een bestelling. Mijn tafelgenoot heeft altijd last met kiezen. Of dat nou komt omdat hij alles lekker vind, of omdat hij gewoon te dom is om uit zijn ogen te kijken, weet niemand. Maargoed, de bestelling.

    Ik ging voor een broodje met dungesneden beef, truffelmayo, cashewnoten en foie gras. Mijn tafelgenoot ging voor een broodje bal met pinda en een croque madame met een overheerlijk eitje erop.

    Berg tomaat

    Het broodje met beef was best prima, alleen onder de beef en salade zaten een paar dikke plakken tomaat. Waarom? Het broodje leek dus groter dan dat het was en ik lust geen tomaat. Nou ja, dat laatste had ik natuurlijk moeten vertellen, maar het valt mij altijd tegen dat men het op de een of andere manier nodig vind om een zooi gezond voer eronder te stoppen. Nutteloos, want 99% van de mensen pleurt het eraf. Maar verder was het broodje goed te doen.

    Chemische pindasaus

    Het broodje bal was ook wel aardig, alleen de pindasaus had een eigenaardig smaakje. Beetje chemisch. Dus dat was even een tegenvaller. De croque madame met ei was gewoon een makkelijke tosti met een spiegeleitje bovenop. Geen croque madame zoals ze dat in Frankrijk doen. Verre van dat.

    Al met al was het best gezellig. De broodjes waren ok en de bediening was heel fijn. Gezellige dames ook. Dat hadden ze zelfs bij nhow niet. Voor een snelle hap zeer zeker de moeite waard. Dus als je toevallig op de kop van zuid bent en je hebt trek, aarzel dan niet. Ga gewoon naar Vers 010

    3 Reacties

    1. Tegens: Druk
     Vanaf dat moment kun je jullie toch al niet meer serieus nemen?? Een broodje bal labellen?? Jullie moeten haast wel werkeloos zijn…

     • wellicht is het lastig voor je om de omschrijving van ons te lezen. Wij schrijven overal over. Even goed verder zoeken. Doei.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *